Monday, November 15, 2010

drama?

blk umah bukak je tb...citer indon,indon,indon n indon~blergh.....
mne citer korea???ish...

5 top reasons why sometimes i just hate to see indon's drama:

1. never ending story
abeh satu msalah,timbul g satu..haaa,meleret2 r smpai beratus2 episod..kdg2 pelik gak,eg kalu dlm cite tu wat musim pose/ramadhan..pelakon2 sume ngah kunun berpose...tp dah lebeyh sebulan cite tuh on kat tb,xabeh2 musim pose die..pergh,lame tol diorg berpose..heh,xphm aku...

2.muke suci indah berseri
xjeles tgk diorg cantek,tp bagai nak rak fokus kat muke, siap ngan lighting lebeyh2...blusher xleyh blah,org miskin pun pkai blusher,ape kes??

3.mcm xreal
hensem malah cantek sungguh org2 indon yg kua kat tb tuh...tgk yg real lifenyer klu kat indon tuh,xpun cantek2 n hensem2 mcm kat tb...huh,xfeel ouh~~xsampai ..xreal..

4.monolog dalaman
ni g satu mende yg aku xpuas hati....klu dah patutnyer monolog dalaman,xyah r ckp kuat2...dah tu jiwang2 lak...xreal...xmalu ke monolog dalaman ckp kuat2,kang pakcik lalu lalang kat blkg dengar,xke malu...heh,sungguh xreal!!

5. clishe..
jalan citer drama smue mcm smeeeeee jerk!cinte 3 segi,ade kaitan ngan org kaye n org miskin..heh!sungguh clishe~~

p/s:drama korea pun slalu sme gak ngan no2 n 5 tuh..tp ape aku kesah!dah aku suke drama korea!hahahaha!!
Photobucket

8 comments:

WaNie a.k.a Miss Lampard said...

sokong 200 peratus terutame yg no 4 tu...benda bebisik sendiri,tp kuat2 hahahha!!!

RainDrop.. said...

hahaha!yg tu mmg kt xpuas hati sungguh!ntah pape..ckp dl hati suda~~

ryky mikael erish said...

best je ak tgk..~
lg2 tgk gadis.. yea! :)

RainDrop.. said...

ceh!!ko tgk awek je reti...nak menilai drama ko xreti~!!haha!!

ryky mikael erish said...

eh, sape kate..~
ak terel ar nilai2 drama nie..
yg ak tau, kalau ko kate drama tu xbest, ak nk kate best! :)

RainDrop.. said...

tu bkn menilai,tu carik pasal~!ko mmg xpuas hati ngan kt an??aishh..die neyh!!

ryky mikael erish said...

ngee!! eh, ske ar nk cr psl ngan ko? nape? xske? :)

RainDrop.. said...

aku debik gak die neyh kang~!!*DuusShhhhh* hohoho!