Friday, March 25, 2011

cOnfuse meh~


owkeyh...
entry ni ditujukan khas untuk

sbg peminat k-pop, pandangan anda diperlukan diakhir entry neyh...
vid2 ni ar yang aku citer kat klas arituh,hehe!

n kepada blogger2 yang sanggup singgah meluangkan masa membace entry neyh..sila bagi komen yer... :P

yesterday i just doing some random blog reading...
semua blog2 orang aku masuk bace..
and suddenly i stop at this one entry posted by this particular famous blogger
she wrote an entry about this one Indonesia boy band or group or whateva....
not sure they are new or not...
the terdetik ah hati nak clik play...
nah..sila gerakkan cursor anda ke butang PLAY...
song from a group called SM*SH..

video


first impression...bak kate DJ Faizal,"specchess"...
aku xpuas hati g...replay balik...tersenyum sinis..
xpuas hati lagi...replay lagi...haaa,time tuh aku rase cam ade lipas berlegar-legar dlm perut aku...xnak gelak,tp tergelak...emm,xde r gelak KAHKAHKAH, tp more to giggles, i think...

mcm nak gelak pun ade sbb whenever i click replay, only one thing that comes right into my mind....
K-POP...
mcm satu boy band korea tp xsure ah...tp mmg cam gaye korea2 tuh..
are they trying to plagiat or what??
tapi xgelak r..they r trying their best meyh,xbaik gelak hasil usaha org *ceh,sejak bile ko baik sangat?*

*eh,aku baik pe,lalalaa~*

and nanti bile da tgk vid diatas,silalah klik link ini ya...
sila klik--> parody version...<--sila klik
seyes lawak,aku rase r..xlawak jangan marah~! *amaran:parody ini hanya lawak bila anda sudah menonton video yang asal diatas*

and nak dijadikan citer,tatkala syok melayan vid parody tuh...
terserempak satu vid yang lagi xboleyh belah kot...
nah layan ah...

video
hah!dah tgk??cuba teka vid diatas menyerupai group mane??cepat2!klu dapat teka!*hadiah menanti anda yang berjaya meneka dengan tepat dan pantas*

klue: korean group
klue lagik:group pompuan popular dengan tarian mengadap mikrofon

klu xpat teka,maybe selama ini ada duduk didalam gua ataupun hutan belantara...impossible anda xdpt meneka!LOL!

aish...xpaham ah..i dont know about you guys,tapi mende ni wat aku senyum sengih sorang2...
mane style sendiri tuh??aishh..aku confuse meh~~

p/s: lagu SM*SH tu melekat kat kepala otak aku dowyh!!!arghh!!!padah menekan butang replay banyak kali..chet!!

Photobucket

Wednesday, March 23, 2011

unFair~

what would be your feeling when you realize people discriminate you..judge you just because
the way you are...

hate it.speechless.sad.


dear people..
i'm sorry...
i'm sorry if you feel uncomfortable whenever i'm around...
i'm sorry if i being a nuisance in your life...


i just want to say...
"akanku tetap menjadi sahabatmu walaupun kamu tidak suka menganggapku kawanmu"


my mom once said "biar orang benci kita, tapi kita jangan sesekali benci orang... kawan dengan semua orang walaupun orang tu tak suka kita"

p/s: sungguh tidak adil...



Photobucket

Monday, March 21, 2011

ciss...ciss...manciisssss




sampai hati...
hahaha!kejam ko panggil aku pompuan senget!!
ko nmpk aku jalan senget kah?straight jer~
ciss....cisssssssss...manciss r ko weh!!hahaha!

p/s: aku straight lagi..xsenget!LOL! :p
Photobucket

Saturday, March 19, 2011

hate it.................. but still love it~

dlu ingat maybe temporary jer kot feeling neyh...
tp still ade smp skrg...
and from that i make a conclusion...
aku sebenarnyer xleyh dgr lagu neyh.

video
*FULL MV*
(jumpe gak full-length mv..klu x seminit lebeyh jer...)
even though it is one of my favourite song of da year...
tp seyes...
xleyh dengar...

maaf..mungkin aku emo *hek eleh,mengelabah r minah neyh*
tp lagu ni wat aku rase single is pathetic!
tol2 wat aku kesunyian ouh...
hate that feelin!!
tapi aku suke lagu neyh~...argh!

p/s:still repeat lagu ni berulang kali even rase sedih bile dgr ...uuu~~ T.T
p/s lagik: lagu ni seyes aku akan tujukan kat bakal suami aku t *hek eleh,boyfren pun xdak, nak suami,chet!booooo~* :P


Photobucket

Thursday, March 17, 2011

no other words can i describe my feelin'...

wat a suprise!thank you ecah!seyes unexpected r...npe x gtau awal2 nak tukar2?kt dah le bukan aware sgt aktiviti2 kat fakulti tuh..slalu wat dunno jer,aish,thank you ecah!!thank uuu!!!!

p/s: sebagai tanda trime kasih kite,kt akan "puase" 1 hari dari tgk gambar monaisyah ko tuh,hahaha!!!
Photobucket

Thursday, March 3, 2011

i'm a heartbrEaker..

die dulu sayang giler kat aku...
aku pun sayang giler kat die...

mmg...keakraban kitorg berkawan membuatkan kitorg membuat keputusan untuk mengenali dengan lebih rapat...

tapi....

tp atas berbedaan umur yang ketara...
ditambah dengan darjat status yang berbeza...
aku mintak putus...

aku terpaksa tinggalkan die...
sedih..memang sedih...


itu yang terbaik..
aku tahu die xmerelakan aku pergi...
die masih sayangkan aku...
aku tahu itu...

sebab aku pun still sayang kat dia...
tapi..xpelah...aku harap die jumpa pempuan yang lebih baik dari aku...
aku doakan yang terbaik untuk die...

tapi...baru baru ni die ade hantar sms kat aku...
die penah call,tp aku xlayan...
so,maybe sbb tu die da slalu anta sms je....

aish...


sayang..kalu sayang baca entry ni..
harap sayang faham perkara sebenar...mmg kita da putus,tapi jauh disudut hati ni,ayang masih sayangkan sayang...
...
..........
.................................
...............................................
.....................................................................
................................................................................................


oh..abang anuar zain!
WARGHAHAHAHAHAHA!!perasan tahap gaban...ya,sila bagi penampar kat muke aku pada yang geli n rasa aku perasan tahap dewa!hahaha!!

p/s:lagu 'sedetik lebih' tu anuar zain tujukan kat aku weh..hahahah!! :P
p/s lagik:entry ini khas ditukan kat ecah,haha!

Photobucket