Thursday, April 14, 2011

aku frust lagi kah?

aku aku suke lagu neyh...
selain sebab suami aku yang nyanyi lagu ni..*owh,Honggi~ i lap u!!*
lirik die macam 'pekkk!' kene kat aku...seswai2~...
when i listen to dis song,automatik aku leyh masuk feel and muke orang tu klua kat pale neyh...
so...
aku tujukan lagu neyh kat orang tuh~
eventhough tu hal lama,saje je tujukan lagu ni 'khas' tuk orang tuh...

lirik lagu ni cam seswai tuk jadi luahan hati aku mase aku frust dulu...
*cume part lirik 'man' tukarkan jadi 'woman' and aku xminum alkohol time aku frust menonggeng..aku minum jus oren jer!!*

last word from me..
"i used to love him but now goodbye~~!!"


FT-ISLAND-love love love
video

p/s: sape2 yang wat aku frust nonggeng lagi pas ni,aku sepak jer!aku dah xnak frust nonggeng..aku nak frust duduk2 or baring2 jer!relek sikit!hoooho!

BuLi

aku tak suke orang...

SELLFISH!!!

bile keje group,watlah care berpasukan...
dari start smp habis kene pantau...
jgnlah siap part sendiri trus xpandang2...

hey..kalu ikutkan hati,kite pun malas r nak edit...
tp karang xpasal2 aku dapat markah sikit tuk carry mark..
plg xleyh blah xpasal2 ko pun dpt carry mark same ngan aku...
totally unfair r weh...
nape ko xrase bersalah langsung haa???

plg kesian kat member2 grup aku yg lain...
diorg smp xtido wat keje...
tgk2 diorg dpt markah sikit dari ko sbb gare2 diorg blk kampung awal,so lecturer kasik markah sikit...
yang ko lak...
dah r kerje AKU gak yang kene edit...
tup tup markah tinggi...

eish..aku sian tgk member2 aku yang lain...
and kau still wat dunno like there's nothing happen and like you didn't do anything wrong...
tolonglah...

and kalu ditegur nape xwat kerje same2...
'aku xstudy lagi' katenyer....
habis aku da study ke??
huk aloh..ntah pape...

kepada orang yang berkenaan..
aku dah xtau nak tegur camne..
aku bukan jenis reti marah direct...
aku perli reti r...
tapi still xde perubahan gak aku tgk...

tolonglah...
tolonglah sedar....

kau sebenarnye 'buli' kitorang tau tak...'buli' secara indirect!sakit mental camni weyh!!

p/s: xtahan ar...lagi 3 sem nak berkerjasama..camne ni!! huuuhu!
Photobucket

Tuesday, April 12, 2011

shooting:part tWo

bakal pelakon bertauliah.. me.ecah.sue.
*scene: kaizaijie kuaile/slamat hari raya *

editing dis part juz making my stomach screaming for food..nasi impit,kuah kacang,lontong..argh!!
Photobucket

Monday, April 11, 2011

shooting:part oNe

*scene:shopping-shopping*

i'm currently editing mandarin drama...aish...soooo lazyy ah!
Photobucket