Thursday, April 14, 2011

aku frust lagi kah?

aku aku suke lagu neyh...
selain sebab suami aku yang nyanyi lagu ni..*owh,Honggi~ i lap u!!*
lirik die macam 'pekkk!' kene kat aku...seswai2~...
when i listen to dis song,automatik aku leyh masuk feel and muke orang tu klua kat pale neyh...
so...
aku tujukan lagu neyh kat orang tuh~
eventhough tu hal lama,saje je tujukan lagu ni 'khas' tuk orang tuh...

lirik lagu ni cam seswai tuk jadi luahan hati aku mase aku frust dulu...
*cume part lirik 'man' tukarkan jadi 'woman' and aku xminum alkohol time aku frust menonggeng..aku minum jus oren jer!!*

last word from me..
"i used to love him but now goodbye~~!!"


FT-ISLAND-love love love
video

p/s: sape2 yang wat aku frust nonggeng lagi pas ni,aku sepak jer!aku dah xnak frust nonggeng..aku nak frust duduk2 or baring2 jer!relek sikit!hoooho!

0 comments: