Thursday, March 3, 2011

i'm a heartbrEaker..

die dulu sayang giler kat aku...
aku pun sayang giler kat die...

mmg...keakraban kitorg berkawan membuatkan kitorg membuat keputusan untuk mengenali dengan lebih rapat...

tapi....

tp atas berbedaan umur yang ketara...
ditambah dengan darjat status yang berbeza...
aku mintak putus...

aku terpaksa tinggalkan die...
sedih..memang sedih...


itu yang terbaik..
aku tahu die xmerelakan aku pergi...
die masih sayangkan aku...
aku tahu itu...

sebab aku pun still sayang kat dia...
tapi..xpelah...aku harap die jumpa pempuan yang lebih baik dari aku...
aku doakan yang terbaik untuk die...

tapi...baru baru ni die ade hantar sms kat aku...
die penah call,tp aku xlayan...
so,maybe sbb tu die da slalu anta sms je....

aish...


sayang..kalu sayang baca entry ni..
harap sayang faham perkara sebenar...mmg kita da putus,tapi jauh disudut hati ni,ayang masih sayangkan sayang...
...
..........
.................................
...............................................
.....................................................................
................................................................................................


oh..abang anuar zain!
WARGHAHAHAHAHAHA!!perasan tahap gaban...ya,sila bagi penampar kat muke aku pada yang geli n rasa aku perasan tahap dewa!hahaha!!

p/s:lagu 'sedetik lebih' tu anuar zain tujukan kat aku weh..hahahah!! :P
p/s lagik:entry ini khas ditukan kat ecah,haha!

Photobucket

6 comments:

yellohello said...

ko nak aku mati TERkejut ke wehhh!!! hahaha kentut cap ayam tol aaaa!! HEART ATTACK aku ko tau x!!! ku fikirkan honda jazz tadi! aish!!! ko niii! btw nice entry! hahahaha! tq buat aku tergelak dalam geram! hahahaha!

RainDrop.. said...

heh..buat pe kt wat entry tuk kisah lame yang ntah pape tuh?baik kt wat sal 'kekasih' kt,abg anuar neyh..baru r masyuk!!wahahahahahaha!!

kEc!ltAp!moLeK said...

eeeerrrrrkkkk........... yek..yek....bluek.hahahahah

RainDrop.. said...

ina??npe muntah2???hahaha!

ryky mikael erish said...

weh ak de no anuar zain, ko nk x?? haha! :D

RainDrop.. said...

abg anuar ade nombor kt r weh,hahaha!