Friday, March 25, 2011

cOnfuse meh~


owkeyh...
entry ni ditujukan khas untuk

sbg peminat k-pop, pandangan anda diperlukan diakhir entry neyh...
vid2 ni ar yang aku citer kat klas arituh,hehe!

n kepada blogger2 yang sanggup singgah meluangkan masa membace entry neyh..sila bagi komen yer... :P

yesterday i just doing some random blog reading...
semua blog2 orang aku masuk bace..
and suddenly i stop at this one entry posted by this particular famous blogger
she wrote an entry about this one Indonesia boy band or group or whateva....
not sure they are new or not...
the terdetik ah hati nak clik play...
nah..sila gerakkan cursor anda ke butang PLAY...
song from a group called SM*SH..

video


first impression...bak kate DJ Faizal,"specchess"...
aku xpuas hati g...replay balik...tersenyum sinis..
xpuas hati lagi...replay lagi...haaa,time tuh aku rase cam ade lipas berlegar-legar dlm perut aku...xnak gelak,tp tergelak...emm,xde r gelak KAHKAHKAH, tp more to giggles, i think...

mcm nak gelak pun ade sbb whenever i click replay, only one thing that comes right into my mind....
K-POP...
mcm satu boy band korea tp xsure ah...tp mmg cam gaye korea2 tuh..
are they trying to plagiat or what??
tapi xgelak r..they r trying their best meyh,xbaik gelak hasil usaha org *ceh,sejak bile ko baik sangat?*

*eh,aku baik pe,lalalaa~*

and nanti bile da tgk vid diatas,silalah klik link ini ya...
sila klik--> parody version...<--sila klik
seyes lawak,aku rase r..xlawak jangan marah~! *amaran:parody ini hanya lawak bila anda sudah menonton video yang asal diatas*

and nak dijadikan citer,tatkala syok melayan vid parody tuh...
terserempak satu vid yang lagi xboleyh belah kot...
nah layan ah...

video
hah!dah tgk??cuba teka vid diatas menyerupai group mane??cepat2!klu dapat teka!*hadiah menanti anda yang berjaya meneka dengan tepat dan pantas*

klue: korean group
klue lagik:group pompuan popular dengan tarian mengadap mikrofon

klu xpat teka,maybe selama ini ada duduk didalam gua ataupun hutan belantara...impossible anda xdpt meneka!LOL!

aish...xpaham ah..i dont know about you guys,tapi mende ni wat aku senyum sengih sorang2...
mane style sendiri tuh??aishh..aku confuse meh~~

p/s: lagu SM*SH tu melekat kat kepala otak aku dowyh!!!arghh!!!padah menekan butang replay banyak kali..chet!!

Photobucket

1 comments:

ryky mikael erish said...

emm?? oke wat?? wakaka!! ^^